Geplaatst op 20-05-2019

Speelronde #5 Heracles Almelo - FC Emmen

Deze week staat de wedstrijd Heracles Almelo-FC Emmen op het programma. Luuk Jans is, als nieuwkomer, verrassend aan de eDivisie begonnen en heeft Mitchel Denkers de vorige wedstrijd met 7-4 verslagen, waarbij de eerste wedstrijd eindigde in een spectaculaire 5-1. Bryan is dus gewaarschuwd.

1e wedstrijd

In de eerste helft zijn beide teams goed aan elkaar gewaagd. Luuk speelt een beetje afwachtend en zorgt er voor dat de verdediging dicht staat. Bryan speelt slordig en maakt enkele kleine foutjes, waarvan er een bestraft wordt in de 41e minuut: Luuk schiet, de bal wordt aangeraakt; 0-1 voor FC Emmen. In de 3e minuut van de blessuretijd maakt FC Emmen de 0-2. Bryan komt deze tegenslag niet meer teboven. Uiteindelijk zal de wedstrijd eindigen in 0-5 voor Luuks FC Emmen.

2e wedstrijd

De 2e wedstrijd kwam Bryan op een 0-1 voorsprong. Echter kwam Luuk Jans, vanuit de aftrap, direct weer terug tot 1-1. In de laatste minuten scoorde Bryan nog de 1-2, maar het mocht niet meer baten. Een totale off-day. Einduitslag: 6-2 voor FC Emmen.

Stand

Omdat FC Utrecht gelijk heeft gespeeld tegen VVV-Venlo en ADO Den Haag ruim verloor van Ajax is Heracles Almelo op de 4e plek geëindigd. Dit geeft recht op de play-offs. Hierin neemt Heracles Almelo het op tegen AZ, De Graafschap, Excelsior, FC Utrecht en Willem II.

standPoule eDivisie 1819 poule a (1)


Terug naar nieuwsoverzicht