Geplaatst op 20-05-2019

Speelronde #4 Heracles Almelo - VVV-Venlo

In navolging van de ‘normale’ Eredivisie mag Heracles Almelo het ook in de eDivisie tegen VVV Venlo opnemen. In speelronde 4 komt Bryan uit tegen Sandro Cooiman.

1e wedstrijd

Bryan begint sterk en krijgt na 6 minuten al een grote kans, welke wordt gemist door CR7. Bryan gaat onverstoorbaar door, wat 2 minuten later resulteert in een succesvolle volley van Neymar Jr: 1-0 Heracles Almelo. Sandro herpakt zich en maakt na een kwartier de 1-1. De 1-1 geeft Sandro vertrouwen. Na een half uur streept Cruijff de bal namens VVV in de linkerhoek, waardoor VVV op een 1-2 voorsprong komt. De wedstrijd gaat gelijk op, en Bryan maakt tien minuten later vanuit een corner alweer gelijk. Dit zal ook de ruststand zijn. Het spelbeeld blijft ook in de 2e helft ongewijzigd. Hessing maakt in de 84e minuut de 3-2, maar Sandro komt 2 minuten later al terug. De 1e wedstrijd lijkt te eindigen in een gelijkspel, totdat Bryans Ronaldo de bal diep in de blessuretijd nog binnenkopt: 4-3 voor Bryan.

2e wedstrijd

Ondanks de winst in de 1e pot begint Bryan zichtbaar gefrustreerd aan de 2e wedstrijd. Het spel speelt traag, waardoor Bryan zijn kracht niet optimaal kan benutten. Toch is het wederom Bryan die op voorsprong komt. Gullit snijdt vanaf rechts het 16-metergebied in en wordt gevloerd door een speler van VVV: penalty. Ronaldo (R9) blijft rustig en schuift de bal in de linkeronderhoek: 1-0. In de 14e minuut komt Bryan zelfs op 2-0 voorsprong door een goal van de sterk spelende Gullit. De wedstrijd lijkt door deze 6-3 voorsprong wel gespeeld, maar niets is minder waar. Tien minuten later komt Sandro al terug op 1-2. Hiermee gaan beide teams de rust in. Begin 2e helft maakt Sandro de 2-2: de wedstrijd wordt opeens weer spannend. Er komen kansen over en weer en in de 88e minuut maakt Sandro de 3-2. Hier zal het bij blijven. Hessing speelt wederom gelijk door een tegengoal in de laatste minuten van de wedstrijd. Zuur.

Stand

Ondanks het gelijke spel zijn wij gestegen naar plek 2! Volgende én belangrijke wedstrijds is tegen FC Emmen.

standPoule eDivisie 1819 speelronde 4 poule a


Terug naar nieuwsoverzicht